Stichting Enjoy to Pay

'Volunteer to make change'

Code of Honor Vriendenlegioen

Code of Honor

1.    De legionair kiest vrijwillig voor zijn taak en rol en dient zijn land, zijn volk en zijn vrienden.
2.    Elke legionair is je vriend, ongeacht zijn nationaliteit, zijn ras of zijn religie. Je behandelt hem zoals jezelf behandeld wilt worden.
3.    De sterke punten van elke Legionair zijn respect voor elkaar, respect voor het goede, respect voor het leven en de natuur. 
4.    De legionair gelooft in zichzelf en vertrouwt op zijn vrienden. Hij blijft altijd volhouden en is herkenbaar aan zijn lef, trots, passie en plezier.
5.    De legionair is trots op zijn status als legionair en toont dit door het waardig dragen van het legioen wapen.
6.    De legionair is onderdeel van een elite eenheid en traint en onderhoudt zijn of haar talenten als het kostbaarste bezit dat hij of zij heeft.
7.    Voor een legionair is zijn of haar opdracht een missie waarvoor hij alles over heeft om het tot een goed einde te brengen. 
8.    Voor de legionair is niet het succes is daarbij het belangrijkst maar de weg daar naartoe en de vrienden waarmee hij dit uitvoert.
9.    Bij het uitvoeren van een opdracht handelt een legionair met passie. 
10.  De legionair respecteert zijn medemens ongeacht ras, huidskleur of geloof en helpt zonder enig voorbehoud vrouwen, kinderen, ouderen en zwakkeren.  


De legionair is getraind en opgeleid om mee te doen aan missies voor vrede en wederopbouw van eigen leven, eigen wijk, stad, land of ver weg in de vreemde. Elk talent telt en ze zijn getraind om het beste uit zichelf te halen en het beste te geven aan de wereld om hun heen.