Stichting Enjoy to Pay

'Volunteer to make change'

Projecten

Enjoy to Pay is op vele manieren actief in de wereld. Zo steunen en helpen we bij een kindertehuis in Colombia, deelden we voedsel uit aan straatjongeren in Rusland en helpen we een soort Moeder Theresa in Egypte. De filosofie achter onze manier van helpen is dat elke euro die beschikbaar gesteld wordt voor de projecten ook daadwerkelijk en volledig bij het betreffende project terechtkomt.

De activiteiten focussen voornamelijk op het voorkomen van radicalisering, criminalisering en slachtofferschap.Daarbij hebben we meer bijzondere aangaat voor kinderen en jongeren. De filosofie hierachter is dat kinderen en jongeren vaak nog relatief makkelijk te beïnvloeden zijn en te vormen met  normen en waarden die een kans creëert voor verdere zelfontplooiing. Het zijn projecten in gebieden waar mensen gemakkelijk in handen vallen van niets ontziende terroristische of criminele organisaties. Het zijn vaak kinderen en jongeren die anders geen mogelijkheid zouden hebben om zich uit de armoede te ontworstelen. In veel van onze projecten zien we positiviteit terug door een sterke positieve impact op de totale leefomgeving van kinderen en volwassenen.

Project Informatie

Door op de verschillende links te klikken in het projecten menu kunt u gedetailleerde informatie vinden van de projecten. Mocht u zelf een inzamelingsactie op willen zetten dan willen we graag met u meedenken. Ook als u als projectleider een project wilt draaien laat het ons gerust weten. .'Voluntair to make a difference'